

HOMESTEAD SENIOR HIGH SCHOOL

2025-2026 BELL SCHEDULE

BLOCK 1 (PERIODS 1/2)	7:20 A.M 8:50 A.M.	90 MINUTES
Pass	8:50 а.м 8:55 а.м.	5 MINUTES
BLOCK 2 (PERIODS 3/4 + 10 MINUTE HR)	8:55 A.M 10:35 A.M.	90 MINUTES
Pass	10:35 а.м 10:40 а.м.	5 MINUTES
BLOCK 3 (PERIODS 5/6)	10:40 A.M 12:45 P.M.	125 MINUTES
1st LUNCH	10:40 A.M 11:10 A.M.	30 MINUTES
	SECTIONS 200, 300, 400, 800, 900, & AFJROTC	
2ND LUNCH	11:25 A.M 11:55 A.M.	30 MINUTES
	SECTIONS 500, 600, 1000	
3RD LUNCH	12:15 P.M 12:45 P.M.	30 MINUTES
	SECTIONS 400, 700, PE, LITTLE THEATER & NURSING	
Pass	12:45 р.м 12:50 р.м.	5 MINUTES
BLOCK 4 (PERIODS 7/8)	12:50 P.M 2:20 P.M.	90 MINUTES

07/24/24